Αδειοδότηση διαφημίσεων / Συγχρονισμός

Η Shakespeare Music συνδέει τη μουσική, δίνοντας την άδεια χρήσης ενός τραγουδιού και τον «συγχρονισμό» του με ένα οπτικό μέσο.

Άδειες συγχρονισμού για τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, διαφημίσεις και άλλα βίντεο

Οι άδειες συγχρονισμού χρησιμοποιούνται συνήθως σε τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, διαφημίσεις και άλλα βίντεο. Η χρήση μουσικής για οπτικοακουστικά έργα/παιχνίδια απαιτεί την απόκτηση αδειών συγχρονισμού για τη χρήση μουσικής από όλους τους κατόχους δικαιωμάτων ιδιοκτησίας. Αυτή η μακρά και δαπανηρή διαδικασία απαιτεί συγκεκριμένη διαχείριση μουσικής και νομικές γνώσεις και το μικρότερο λάθος μπορεί να οδηγήσει σε εξαντλητικές δικαστικές διαδικασίες και μεγάλα πρόστιμα.

Η Shakespeare Music προσφέρει άδειες συγχρονισμού που καλύπτουν το πλήρες πακέτο των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας

διασφαλίζοντας έτσι το υψηλότερο επίπεδο νομιμότητας για τους πελάτες μας. Μαζί με μια άδεια, στους πελάτες υποβάλλουν αντίγραφα των συμφωνιών με όλους τους κατόχους δικαιωμάτων ιδιοκτησίας. Χωρίς τυχαία soundtracks! Απλά επαγγελματική μουσική που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα. Από την τεράστια ποσότητα του παγκόσμιου μουσικού ρεπερτορίου, οι σχεδιαστές της Shakespeare Music έχουν δημιουργήσει μια συλλογή από εμπορική επαγγελματική μουσική, κατάλληλη για χρήση σε επιχειρήσεις. Κάθε soundtrack πριν εισέλθει στη βάση δεδομένων της Shakespeare Music ελέγχεται εξονυχιστικά από τους μουσικούς σχεδιαστές μας για να πληροί τα υψηλότερα πρότυπα μουσικής. Κατανοώντας ότι η μουσική είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό εργαλείο για τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τις επιχειρήσεις, η ομάδα μας προσφέρει μουσική που εμπίπτει στις περιγραφές «εμπορική», «ποτέ ερασιτεχνική αλλά πάντα επαγγελματική», «ποτέ ρατσιστική ή εθνικιστική», «ποτέ επιθετική και πάντα όμορφη». Υπηρεσίες σχεδιαστή μουσικής από την επιλογή του soundtrack έως την επεξεργασία και την επεξεργασία ήχου. Η παροχή αδειών συγχρονισμού Shakespeare Music έχει αντικαταστήσει αυτήν την ξεπερασμένη και ενοχλητική διαδικασία. Για κάθε πελάτη μας, τα κομμάτια επιλέγονται και προσφέρονται από τους μουσικούς σχεδιαστές μας με βάση τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του. Οι εγκεκριμένες επιλογές soundtrack από τον πελάτη περνούν από επεξεργασία και επεξεργασία ήχου, ώστε να συγχρονιστούν σωστά με οπτικό υλικό.

Γνωρίστε μας |

 

SHAKESPEARE MUSIC

Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης GRETA

Νόμιμος εκπρόσωπος: Γεώργιος Ζουριδάκης

e-mail: shakespearemusic.hellas@gmail.com

Η σελίδα μας στο facebook:

Λογαριασμός μας στο Instagram:

 

 

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ:

award
Best Web Radio for Business

Επίσημο βραβείο των Golden Awards® (Απόφαση επί δήλωσης σήματος εκ του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης):

award
Shakespeare Music Hellas

Φιλελλήνων 9 και Φίλωνος, 185 36, Πειραιάς             

Εξυπηρέτηση πελάτων:

Γραμματεία - υποστήριξη: 210-4292143, 213-0462525

Επικοινωνήστε μαζί μας