Μουσικές λίστες

Το ρεπερτόριο μουσικής είναι το κλειδί για τη δημιουργία της επιθυμητής ατμόσφαιρας στους εμπορικούς χώρους

Λίστες αναπαραγωγής μουσικής για διαφορετικές επιχειρηματικές ανάγκες

Η Shakespeare Music προσφέρει διαφορετικές λίστες αναπαραγωγής μουσικής για διαφορετικές επιχειρηματικές ανάγκες. Το ρεπερτόριο της μουσικής υπόκρουσης είναι το κλειδί για τη δημιουργία της επιθυμητής ατμόσφαιρας στους εμπορικούς χώρους Η ευέλικτη ομάδα μουσικών σχεδιαστών και παραγωγών μας, με πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στην εμπορική μουσική βιομηχανία, δείχνει βαθιά κατανόηση στο branding της μουσικής, τη μουσική επιρροή στα συναισθήματα του πελάτη και στην επιχείρηση. Δημιουργούμε κάθε λίστα αναπαραγωγής στο πελάτη σύμφωνα με την καλύτερη επιχειρηματική φιλοσοφία και τις ανάγκες του, κάτι που κατά συνέπεια αναβαθμίζει τη συνολική εμπειρία του πελάτη. Οι λίστες αναπαραγωγής που αναπτύχθηκαν από τη Shakespeare Music είναι συγκεκριμένες για τη βιομηχανία. Αυτό που ταιριάζει σε έναν κλάδο είναι συνήθως εντελώς ακατάλληλο για έναν άλλο. Οι μουσικοί μας σχεδιαστές εργάζονται σε συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες για να μάθουν τις ιδιαιτερότητες των εμπορικών σημάτων τους, τις ανάγκες των τελικών πελατών τους και άλλα κριτήρια που καθορίζουν την επιλογή του περιεχομένου της λίστας αναπαραγωγής. Μουσικές επιλογές από λίστες αναπαραγωγής προϋπολογισμού έως προσαρμοσμένες λύσεις με μοναδικό soundtrack.

Η Shakespeare Music είναι ειδικός στον τομέα των μουσικών λύσεων για επιχειρήσεις

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία λύσεων playlist από λίστες αναπαραγωγής προϋπολογισμού, προσανατολισμένες στη βιομηχανία, έως εκείνες που είναι ειδικά προσαρμοσμένες και σχεδιασμένες για να ταιριάζουν με μια συγκεκριμένη επωνυμία. Μαζί με την υπηρεσία playlist μας, προσφέρονται στους πελάτες άδειες μουσικής υπόκρουσης, υπηρεσίες διαχείρισης περιεχομένου, υπηρεσίες μετάδοσης ήχου βάσει τοποθεσίας, επωνυμία ήχου, δημιουργία μουσικής κατά παραγγελία και άλλες υπηρεσίες σχετικές με τον ήχο. Όλες οι λύσεις μπορούν να επιλεγούν μεμονωμένα, εκτός από την άδεια χρήσης μουσικής υπόκρουσης, η οποία αποτελεί μέρος της υπηρεσίας λιστών αναπαραγωγής.

Λύσεις Premium με Signature Sound

η ομάδα σχεδιαστών της Shakespeare Music προσφέρει αποκλειστική προσαρμοσμένη υπηρεσία λιστών αναπαραγωγής για το υψηλότερο επίπεδο εμπειρίας πελάτη. Κάθε τραγούδι επιλέγεται στο χέρι για ξεχωριστή μάρκα ή εμπορική τοποθεσία. Οι μουσικοί σχεδιαστές που συνεργάζονται με τον πελάτη αναπτύσσουν μια αληθινή αντανάκλαση μιας συγκεκριμένης επιχειρηματικής φιλοσοφίας δημιουργώντας τον χαρακτηριστικό ήχο της. Κάθε πελάτης που αγοράζει άδεια Shakespeare Music λαμβάνει πρόσβαση στην πλατφόρμα playlist Shakespeare Music, όπου αναπτύσσονται νέες μηνιαίες βασικές λίστες αναπαραγωγής και προσφέρονται στους πελάτες κατά τη διάρκεια του συμβολαίου τους.

Η απόλυτη λύση: Εμπορικές μουσικές επιλογές

Η αναπαραγωγή μουσικής σε δημόσιους χώρους πρέπει πάντα να συμμορφώνεται με τις διάφορες τοπικές συνθήκες/νόμους. Οι πελάτες της Shakespeare Music μέσω της υπηρεσίας playlisting μπορούν να επιλέξουν από διάφορες τεχνολογίες για τη μετάδοση μουσικής στις εγκαταστάσεις. Μπορούν να αναπαράγουν τις λίστες αναπαραγωγής μέσω του Διαδικτύου, μέσω της πλατφόρμας άμεσης ροής της Shakespeare Music σε οποιοδήποτε βολικό μέσο.

Γνωρίστε μας |

 

SHAKESPEARE MUSIC

Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης GRETA

Νόμιμος εκπρόσωπος: Γεώργιος Ζουριδάκης

e-mail: shakespearemusic.hellas@gmail.com

Η σελίδα μας στο facebook:

Λογαριασμός μας στο Instagram:

 

 

Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ:

award
Best Web Radio for Business

Επίσημο βραβείο των Golden Awards® (Απόφαση επί δήλωσης σήματος εκ του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης):

award
Shakespeare Music Hellas

Φιλελλήνων 9 και Φίλωνος, 185 36, Πειραιάς             

Εξυπηρέτηση πελάτων:

Γραμματεία - υποστήριξη: 210-4292143, 213-0462525

Επικοινωνήστε μαζί μας